14 жовтня Україна відзначає три славетних свята –  День захисника та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших козаків.

Щиро вітаємо Вас з цим славетним святом - святом сили, мужності, доблесті і честі. 

Неоціненні ті мужність, героїзм та самовідданість захисників та захисниць, які боронять незалежність України, стоять на варті суверенітету і непорушності кордонів держави. Ці люди зміцнюють нашу віру в мирне майбутнє країни, наповнюють серця українців невичерпною гордістю за неї та надихають жити, творити, працювати на її благо.

Схиляємо голову перед подвигом полеглих героїв, які віддали свої життя за Україну.

Низький уклін кожному, хто захищає цілісність і процвітання нашої держави як перебуваючи у гарячих точках, так і на мирній території. Від усієї душі бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та міцного козацького здоров’я.

Миру та єдності нам усім, злагоди в наших домівках! Нехай Присвята Богородиця і надалі залишається надійною заступницею як для кожної людини, так і для всієї нашої України!