ІІІ Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників, педагогічних працівників закладів освіти

III Міжнародну програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Нобелівський Курс: Нові Знання, Ідеї, Досвід, Цінності, Компетентності“(в додатку).

В Програмі беруть участь понад 100 Нобелівських лауреатів з фізики і математики, хімії, біології, медицини та фізіології, економіки, літератури та в галузі боротьби за мир. Вона фінансується за рахунок міжнародного гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Міжнародну Програму адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науковопедагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1133 від 27.12.2019.

https://whfpdubai.com/uk/mizhnarodna-programa-pidvischennya-kvalifikacii

Ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Мухаммада Юнуса, Генрі Кіссинджера, Аунг Санг Су Чжі, Леха Валенси, Ольги Токарчук, Роберта Енгля, Чарльза Райса, Джона Гуденафа, Воле Соинке, Луїзи Глюк, Харві Алтера, Азіза Санкара, Еммануель Шарпантье, Вільяма Нордхауза, Наді Мюрад, Лейми Гбові, Барака Обами, Альберта Гора, Світлани Алексієвич, Джиммі Картера та багатьох інших.

Програма призначена для фізиків, математиків, медиків, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук, а також керівників всіх рівнів та тих, хто готовий ними стати в найближчій перспективі

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на Програму: з 20 жовтня по 4 грудня 2021 року.

Тривалість Програми: 3 грудня 2021 - 20 січня 2022 року.

Вручення Міжнародних Сертифікатів: 20-21 січня 2022 року. Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників розрахована на 180 годин. За наслідками проходження програми буде виданий Міжнародний Сертифікат, оформлений відповідно до вимог українського законодавства, який засвідчує отримання Міжнародного освітнього гранту №EG/U/21-22/10/01 та проходження Міжнародної програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науковопедагогічних працівників в обсязі 180 годин або 6 кредитів ECTS (з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS) та отримані загальні, ключові та професійні компетентності, які вимагаються МОН України, а також присвоєння кваліфікацій Міжнародного Вчителя/ Викладача та Міжнародного Керівника Категорії Б в галузі Освіти чи Науки, згідно класифікації ЮНЕСКО.

Реєстрація: Ви зможете приєднатися до Програми до 4 грудня 2021 року через офіційну електронну пошту Інституту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою в давальному відмінку та Ім’я і Прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для Міжнародного Сертифікату).
  • Своє місто і область
  • Місце роботи та Посаду
  • Свій e-mail та Cвій мобільний телефон

2. В темі Вашого листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну програму!

Координатор і офіційний представник IHBI в Україні, професор, доктор історичних наук Недужко Юрій Вікторович моб. (066)-84 -97 -595, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.