НМТ на 200 балів: перші результати

Щороку важливим підсумком навчання учнів у  школі та путівкою для вступу до омріяного закладу вищої освіти було   зовнішнє незалежне оцінювання. Та цей навчальний рік видався для випускників напруженим – їм довелося навчатися дистанційно під звуки сирен, зі  страхом невідомості і невизначеності у майбутньому. Але і в умовах війни життя продовжується – сьогоднішні абітурієнти  здають іспити, обирають майбутню професію і виші для вступу. Для забезпечення збереження життя і здоров’я учнів та  педагогів традиційного ЗНО не було. Натомість абітурієнти складають національний  мультипредметний тест. Його основна сесія триватиме до 12 серпня.

І ось з’явились перші результати. Станом на 05 серпня найвищими балами можуть похизуватись вже шість випускників Монастирищенської громади. 

В Опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. «Монастирищенська спеціалізована школа №5»  четверо учнів отримали найвищий бал -200:

  • Захарченко Антон – з математики (вчитель – Можаровська Лідія Іванівна);
  • Затолочий Денис - з математики ( вчитель - Можаровська Лідія Іванівна);
  • Ревенко Анна – з української мови ( вчитель – Фариба Ірина Альтусівна ):
  • Мельничук Юля – отримала 20 балів з двох предметів: з історії України (вчитель - Ясінська Антоніна Іванівна) та з математики (вчитель - Можаровська Лідія Іванівна).

200 балів  за результатами НМТ отримали  також двоє учнів Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит»:

  • Мельник Юля – з математики (вчитель – Галай Юлія Володимирівна);
  • Чорнодід Мар’яна – отримала найвищі результати з двох предметів : з математики (вчитель – Бегерська Алла Володимиріва) та з української мови (вчитель – Харенко Наталія Володимирівна). З історії України до найвищого результату не вистачило лише одного бала – 199 балів (вчитель – Сачук Сергій Миколайович).

Найвищий бал з української мови отримала також випускниця Івахнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Дерик Наталія (вчитель - Вишнівецька Тетяна Михайлівна).

Вітаємо наших випускників і бажаємо, щоб всі їх мрії здійснювалися, щоб перші кроки в самостійному дорослому житті були легкими, а шлях, по якому вони  йтимуть, зігрівався теплим промінням сонця з мирного блакитного неба.