Відбувся квест "З Батьківщиною у серці"

Вихованці Монастирищенського Будинку дитячої та юнацької творчості взяли участь у цікавому пошуковому квесті «З Батьківщиною у серці» присвяченому Дню молоді.

Квест передбачав виконання певних завдань, які спрямовувалися на перевірку  патріотичних, інтелектуальних, творчих, креативних і спортивних здібностей учасників.

Тож розподілившись на три команди та отримавши пошукові карти, попри похмуру погоду і легкий літній дощик, дітлахи охоче перейшли до проходження квесту. На команди чекало по п’ять станцій (локацій), а саме «Я люблю Україну», «Веселі розваги», «Сторінками книжок», «Віртуальний світ» та «Подаруй тепло солдату». На кожній із цих станцій діти виконували завдання і отримували в результаті спеціальні конверти. Та відкривати конверти не можна було аж до заключного конкурсу і це викликало в учасників не аби яку зацікавленість та бажання як найшвидше пройти всі етапи, щоб дізнатися, що в тих чарівних конвертах.

Отож виконавши всі п’ять завдань діти перейшли до вирішального завдання та, нарешті, задовольнили свою цікавість і зазирнули в конверти. У конвертиках знаходилися частини пазлу карти України, який потрібно було швиденько скласти, з чим всі впоралися на відмінно.

Тож за результатами квесту – перемогла «дружба». Члени журі подякували дітям за участь і відзначили, що всі три команди є неймовірно сильними, і, що кожна продемонструвала гарні знання та вміння. А також пригостили всіх учасників солодкими патріотичними подарунками.