27 вересня – Всеукраїнський День дошкілля!

Вже стало традицією 27 вересня відзначати Всеукраїнський День дошкілля і вшановувати працю вихователя і всіх дошкільних працівників.

Ідея цього нового загальнонаціонального свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садочок і на дошкільне дитинство вцілому. Адже дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість, і закладаються основи здоров’я.

Через слова й  дії своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і цінувати свою Батьківщину.

Зі святом цього дня вітають вихователів, і всіх працівників дошкільних установ. А це – завідувачі, музичні керівники, інструктори з фізичного виховання,керівники гуртків, помічники вихователів,медсестри, охоронці,технічні працівниками, кухарі – тобто всі, хто так чи інакше забезпечує змістовне і комфортне перебування малюків у дитячому закладі.

З теплотою та щирою повагою в цей день хочемо згадати  всіх працівників  , які , в свій час, зробили вагомий внесок у розвиток дошкілля Монастирищини.

Щиро вітаємо  працівників дошкілля з професійним святом!

Нехай малеча надихає вас на креативні знахідки та творчі дії, а все задумане – здійснюється!

Родинного вам тепла, доброго здоров’я, пошани від суспільства і миру на нашій рідній землі!

 

Начальник управління освіти, молоді та спорту

Монастирищенської міської ради                                                    Завертана Н.Б.

 

Голова міської організації  Профспілки

 працівників освіти і науки України                                                          Милова І.П.