8 січня, з нагоди новорічних свят, на базі дитячо-юнацької спортивної школи Монастирищенського спортивного комплексу було проведено зимовий турнір з міні-футболу серед дітей 2013-2014 р.н. "Кубок федерації футболу громади".

За перемогу змагалися чотири команди: «ДЮКФП-Олімп» (Христинівка), «ДЮСШ-Авангард» (Монастирище), «ДЮСШ» (Маньківка), «ДЮСШ-Старт» (Іллінці).

На початку заходу учасників змагань привітав голова федерації футболу громади Олександр Бойко. Олександр Михайлович побажав юним майстрам футболу та гостям турніру миру, дружби та яскравих перемог.

Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу.

Юні спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру.

Хоча футбол був дитячий, але були справжні дорослі емоції - розчарування від поразок і радість від перемог.

Після закінчення всіх ігор відбулася урочиста церемонія вручення нагород та солодких подарунків переможцям та призерам.

Отже, за результатами змагань володарем І місця стала команда «ДЮСШ-Старт» (Іллінці), друга сходинка за командою «ДЮСШ» (Маньківка), бронзовий призер змагань - «ДЮСШ-Авангард» (Монастирище).

Гра й дитячі емоції сьогодні переконують всіх, що здоровий спосіб життя – запорука здорової нації, нашого впевненого майбутнього!