Під час новорічно – різдвяних канікул у ДЮСШ відбувається безліч змагань.

10.01.2022 року завершились змагання з міні-футболу серед груп 2008-2011 р.н. та з настільного тенісу.

Участь у змаганнях з міні-футболу приймали 3-и команди: «ДЮСШ», «Челсі» та «Юність». Змагання проходили за коловою системою у два кола. Перемогу здобула команда «ДЮСШ» на другому місці команда «Челсі» і бронзові медалі здобула команда «Юність».

У настільному тенісі приймали участь 3-и вікові категорії: молодша група, середня та старша група.

За підсумками змагань у молодшій групі бронзові нагороди здобула – Логвинюк Єлізавета, срібні нагороди – Власенко Оксана, переможцем стала – Зюкіна Дарина.

У середній віковій категорії 3-є місце посів – Столяр Артем, 2-е місце здобув – Горовий Антон, 1-е місце  здобув – Крамар Олександр.

Найцікавіші поєдинки відбулися у старшій віковій категорії: бронзові медалі завоював – Мазур Олександр, срібні – Будьомко Артем, і золоті – Галай Арсен (неодноразовий учасник Чемпіонатів України, Чемпіон Черкаської області та учасник безлічі турнірів з настільного тенісу).

Усі переможці були відзначені кубками, медалями та грамотами управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради, а усі учасники отримали солодощі які із задоволенням надав підприємець Обнявко Сергій Олександрович.

Протягом канікул на вихованців ДЮСШ чекають змагання з баскетболу та показові виступи з боксу.