Відбулася атестація педагогічних працівників

3-5 квітня 2023 року у  сесійній залі адміністративного приміщення Монастирищенської міської ради  відбулось засідання атестаційної комісії управління освіти, молоді та спорту. Засідання вела начальник управління, голова атестаційної комісії ІІ рівня Ніна Завертана.

 

Рішення атестаційної комісії приймалися таємним голосуванням простою більшістю голосів присутніх на засіданні членів комісії.

Протягом 3 днів проатестовано 54 педагогічних працівники. Серед них :  директор КУ «ЦПРПП ММР» та 4 консультанти, директори ЗЗСО - 4, заступники з навчально-виховної, виховної роботи - 6, директори ЗДО – 5, вихователів ЗДО -1. 

Керівні кадри атестувалися відповідно до змін, внесених до Типового положення про атестацію педпрацівників на відповідність займаній посаді.

Рішенням атестаційної комісії ІІ рівня 9 педагогам підтверджено присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 4 педагогам - педагогічне звання «старший учитель», 1 педагогу - педагогічне звання «учитель – методист». Решта працівників було проатестовано на підтвердження раніше присвоєних кваліфікаційних категорій та педагогічних звань.

Атестаційна комісія відзначила, що педагогічні працівники багато уваги приділяють питанням фахового розвитку, вивченню нових електронних засобів навчання і швидко реагують  на виклики сьогодення: застосовують нові форми та методи роботи, впроваджують в освітніх закладах інноваційні технології з метою забезпечення якісного навчального процесу.

   Атестація для педагога – це важливий етап його професійного життя, початок підрахунку для подальших здобутків і звершень. Бажаємо всім творчих злетів, професійних успіхів та постійного самовдосконалення!