25 квітня в рамках проведення виїзного Дня обкому працівників профспілки освіти і науки України Монастирищенську громаду відвідали  голова Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Стеценко, його заступник Ніна Плясунова  та головний бухгалтер Черкаського обласного комітету Профспілки Світлана Кохан.

Гості зустрілися з міським  головою  Олександром Тищенком, заступником міського голови Зоряною Заворотною, начальником управління освіти, молоді та спорту Ніною Завертаною, головою міської організації  Профспілки працівників освіти і науки України Іриною Миловою.   

Провели конструктивну розмову щодо важливості спільних дій, спрямованих на захист трудових прав та соціально-економічних інтересів  працівників освітньої галузі.

Також, у межах візиту відбулася зустріч профспілкових лідерів із профспілковим активом міської організації профспілки.

Перед початком роботи голова  Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Стеценко та  його заступник Ніна Плясунова відзначили Почесними грамотами та Подякою Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України голову ветеранської профспілкової організації Антоніну  Належиту, колектив Монастирищенської школи-інтернату «Обдарованість», голову міської організації   Профспілки працівників освіти і науки України Ірину Милову за плідну працю та вагомий внесок у розвиток профспілкового руху.

Під час робочої зустрічі було обговорено актуальні освітянські питання, серед яких – бюджет галузі, удосконалення освітнього законодавства, оплата праці освітян та інші питання їх соціально-економічного захисту.

Анатолій Іванович  та Ніна Григорівна  розповіли  про роботу профспілки,  дали вичерпні відповіді на всі запитання, які найбільше хвилюють освітян.