Конкурс було організовано в рамках співпраці управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради та факультету податкової справи, обліку та аудиту Ірпінського  Державного податкового університету під час проведення  телемосту «День гостинності». У ньому взяли участь  одинадцятикласники всіх закладів загальної середньої освіти громади. Захід організовано з метою пошуку та підтримки талановитих учнів, роз'яснення ролі та значення Державної податкової та Державної митної служб України, популяризації податкової та митної грамотності серед учнів.

Сьогодні, 2 травня 2023 року, у форматі відео зустрічі відбулося нагородження переможців конкурсу. Їх привітали  декан факультету податкової справи, обліку та аудиту Краєвський Володимир Миколайович та  в. о. заступника декана з навчально-організаційної роботи  Кітченко Марина Іванівна. Начальник  управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради  Ніна Завертана урочисто вручила надіслані  університетом подарунки переможцям конкурсу:

  • Карині Кузьменко, учениці 11 класу Шарнопільського ЗЗСЧО І-ІІІ ст.;
  • Богдану Тертичному, учню 11 класу Копіюватського ЗЗСО І-ІІІ ст.;
  • Владиславу Бойку, учню 11 класу  опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. «Монастирищенська спеціалізована школа № 5».

На закінчення зустрічі переможці конкурсу мали змогу поспілкуватися із начальником управління та представниками університету, поділитися враженнями про конкурс та своїми планами на майбутнє.

Вітаємо переможців і бажаємо  їм здійснення мрій, успішного закінчення навчального року та вступу до обраних  вищих навчальних закладів, адже саме їм, сьогоднішнім випускникам, належить майбутнє України.