Сьогодні під керівництвом начальника управління освіти, молоді та спорту Ніни Завертаної відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Монастирищенської громади.

Під час зустрічі були обговорені такі питання:

  • про завершення 2022-2023 навчального року;
  • про безпеку учасників освітнього процесу у літній період;
  • про роботу закладів дошкільної освіти, зокрема, й у літній період;
  • про підсумки участі в обласній виставці передових педагогічних технологій та конкурсі на кращий елетронний ресурс педагогічних працівників закладів освіти.

Окрім цього, представник команди Eddy LMS Андрій Дягіль презентував для присутніх платформу дистанційної освіти «EDDY». Зокрема, Андрій Дягіль розповів і показав функціонал платформи та з радістю відповів на всі запитання присутніх.

Також під час зустрічі Ніна Завертана вручила керівникам закладів освіти посвідчення щодо проходження навчання із цивільного захисту на нагородила Грамотами управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради й Кубками команди закладів загальної освіти за зайнятті І – ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей «ЕРУДИТ», ІІ – ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа №5» та ІІІ - ОЗ «Монастирищенський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2» місця у спартакіаді серед учнів закладів освіти Монастирищенської ТГ.

Підсумовуючи нараду, начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана відзначила, що 2022-2023 навчальний рік був продуктивним та багатим на досягнення, але освітяни Монастирищини не планують зупинятися. «У нас багато роботи, завдань та ідей. Попереду літні канікули, тож і учні, й вчителі відпочивають, оздоровлюються, набираються сил й ми виходимо у новий навчальний рік та підкорюватимемо нові освітні вершини», – сказала Ніна Борисівна.

Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах освіти громади.