Шановні педагоги та батьки, дорогі учні !

Управління  освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради  та міська організація Профспілки працівників освіти і науки України від щирого серця вітають  вас зі святом Останнього дзвоника. Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису Монастирищини. Через війну та усілякі випробування, що створював ворог цей рік був складним.  Але головне, що ми усі вистояли — навчалися, працювали і кожний своєю працею наближає перемогу.

Сьогоднішній день для кожного з нас має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Щира вдячність батькам, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями. Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Пам’ятайте: ви потрібні Монастирищині, ви потрібні Україні. Майбутнє нашої держави – це ви.

Сьогодні особливий день для тих учнів, які закінчують школу. Останній дзвоник 2023 року для вас є останнім дзвоником шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Для когось – це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось – початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. І хай ваша дорога буде мирною та спокійною, сповненою добрих та чистих емоцій, без горя і сліз.

Бажаємо вам амбітних планів і величних звершень, невгамовності й ініціативи, здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.