Відбувся ІІ (територіальний) етап "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу

У рамках Президентської програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», сьогодні, 7 березня, на базі ліцею «Успіх» відбулися ігри з баскетболу ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів загальної середньої освіти громади під гаслом «Разом переможемо».

Участь у змаганнях взяли 15 команд юнаків та дівчат.

Традиційно змагання розпочали з виконання Гімну України та хвилини мовчання у пам’ять за полеглими за волю України.

З вітальним словом до спортсменів звернулася заступник міського голови Зоряна Заворотна, яка побажала впевненості та перемоги на районному, обласному та загальноукраїнському рівні.

Спортивне протистояння між командами проходили емоційно, насичено та завзято. Учасники змагань продемонстрували командний дух, волю до перемоги та провели час із користю для здоров’я.

За результатами баталій І місце та право захищати спортивну честь громади у районному етапі здобула команда ліцею «Успіх» (хлопці) та ліцею № 2 (дівчата), другу сходинку зайняла команда ліцею № 2 (хлопці), ліцею «Ерудит» (дівчата), третє місце – Цибулівського ліцею (хлопці та дівчата).

Переможці нагороджені кубками, медалями та дипломами.

Вітаємо юних спортсменів та висловлюємо щиру подяку вчителям фізичної культури за ентузіазм, активність та популяризацію спорту в громаді!