Відбулися змагання з футзалу урамках проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

Сьогодні на базі Монастирищенської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися змагання з футзалу ІІ (територіального) етапу наймасштабніших учнівських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це чудовий шанс для юних спортсменів продемонструвати свої вміння, загартувати характер та здобути новий досвід.

За можливість зіграти у третьому (районному) етапі змагались 6 футбольних команд закладів освіти громади – Сатанівського ліцею, Цибулівського ліцею, ліцеїв «Успіх», «Ерудит», «Обдарованість» та ліцею №2.

Змагання розпочалися хвилиною мовчання, щоб вшанувати пам'ять захисників, загиблих у російсько-українській війні.

Також, з вітальними словами до присутніх звернулися начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана та директор Монастирищенської ДЮСШ, головний суддя змагань Олександр Гук, які побажали юним спортсменам вдалої цікавої гри та перемоги.

Змагання відбувалися за змішаною системою.

Юні спортсмени під час гри демонстрували майстерність, волю до перемоги та командний дух, ділилися усмішками і радістю від можливості займатися улюбленим видом спорту в колі друзів. Команди показали високий рівень та гідно змагались за призові місця.

Як завжди, захід пройшов у веселій, дружній атмосфері. Всі отримали масу позитивних емоцій і великий заряд енергії.

За результатами змагань:

1 місце – команда ліцею «Ерудит»;

2 місце – команда ліцею «Успіх»;

3 місце – команда ліцей №2.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших перемог!

Дякуємо усім учасникам за цікаву гру!