26 березня освітяни Монастирищенської громади зібралися, щоб розглянути ряд нагальних питань галузі. До обговорення важливих освітніх проблем долучилися міський голова Олександр Тищенко та заступник міського голови Зоряна Заворотна.

Олександр Тищенко вручив грамоту Асоціації футзалу Черкаської області директору Монастирищенської ДЮСШ Олександру Ванцеровському за активну участь у розвитку дитячо-юнацького футзалу Черкащини.

Про роботу освітньої галузі в І кварталі нинішнього року доповіла начальник управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради Ніна Завертана. Головний лікар КНП Монастирищенської РЦ ПМСД Людмила Редванська ознайомила присутніх із ситуацією, яка склалася з поширенням коронавірусу COVID-19 в освітніх закладах та громаді загалом. Про проведення медичних оглядів учнів повідомила заступник головного лікаря Олена Верба.

Тетяна Калінчук, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Монастирищенського управління, зосередила увагу присутніх щодо впровадження нового санітарного регламенту для освітніх закладів. Про організацію гарячого харчування в ліцеї-інтернаті «Обдарованість» поділилися досвідом директор закладу Валерій Молдован та медична сестра Яна Крохмаль.

Також директори шкіл ознайомилися з новаціями мовного законодавства та методами забезпечення дотримання єдиного мовного режиму в закладах освіти, створення у закладах дошкільної освіти дієвої системи забезпечення якості освіти, проведення спортивних змагань у 2021 році.

У ході робочої наради освітяни ділилися досвідом та спільно знаходили шляхи вирішення проблем галузі.

нарада 26.03.2021 року

нарада 26.03.2021 року

нарада 26.03.2021 року

нарада 26.03.2021 року

нарада 26.03.2021 року