засідання ради профспілки працівників освіти

9 квітня відбулося засідання ради профспілки працівників освіти. Головними питаннями порядку денного були: про виконання профспілкового бюджету Монастирищенської міської організації профспілки працівників освіти і науки України за 2020 рік та затвердження бюджету на 2021 рік; про підготовку та проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці в закладах та установах освіти Монастирищенської міської територіальної громади; про терміни укладення колективних угод між Управлінням освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради та міською радою профспілки працівників освіти і науки України на 2022-2026 роки; про стан організації оздоровлення членів профспілки та їх дітей; про укладання строкових договорів з педагогічними працівниками віком 60+ тощо.

Детальніше...

засідання організаційного комітету

Сьогодні відбулося засідання організаційного комітету зі змагань військово-прикладних видів спорту «Гартуйся та перемагай» серед учнівської молоді, яке планується провести 24 квітня, але дата змагань може бути змінена в залежності від карантинних обмежень.

Детальніше...

Індивідуальна програма розвитку

12 березня 2021 року в приміщенні комунальної установи «Монастирищенський інклюзивно-ресурсний центр» Монастирищенської міської ради відбувся  семінар для фахівців ЗЗСО та ЗДО на тему: "Індивідуальна програма розвитку – основний освітній документ дитини з особливими освітніми потребами"

Детальніше...

Атестаційна комісія

7   квітня 2021 року  відбулось третє, заключне   засідання атестаційної комісії  ІІ рівня.

Члени комісії розглянули та обговорили атестаційні матеріали педагогічних працівників  ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5»  та Коритнянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Під час  роботи атестаційної комісії було розглянуто атестаційні матеріали 42 педагогічних працівників. Результати засідань атестаційної комісії будуть узагальнені в підсумковому наказі управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради.

Атестаційна комісія день 2

Відповідно до затвердженого графіку засідань атестаційної комісії управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради 6 квітня 2021 року  відбулось друге засідання атестаційної комісії    ІІ рівня.

Члени комісії розглянули та обговорили атестаційні матеріали педагогічних працівників ОЗЗСО І-ІІІ  ступенів «Ліцей «Ерудит», ОЗ «Монастирищенський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2» та Сатанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. За результатами засідання були прийняті відповідні рішення.

Атестаційна комісія

Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, наказу управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради від 22 березня 2021 року № 26 5 квітня 2021 року розпочала роботу атестаційна комісія ІІ рівня.

Члени комісії розглянули та обговорили атестаційні матеріали педагогічних працівників ОЗ « Цибулівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів», Монастирищенського ліцею-інтернату «Обдарованість», Івахнянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Монастирищенського БДЮТу, КУ«Монастирищенський інклюзивно-ресурсний центр», КУ «ЦПРПП ММР» та закладів дошкільної освіти. За результатами засідання були прийняті відповідні рішення.

Атестаційна комісія продовжить роботу 6 та 7 квітня 2021 року.

Детальніше...