1 червня – Міжнародний день захисту дітей!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Управління освіти, молоді та спорту та міська організація Профспілки працівників освіти та науки України вітають вас з цим теплим та прекрасним святом.  

Бажаємо всім діткам безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків. І нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя.  Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях.

Хочемо також щиро подякувати батькам, які виховують у своїх малюках високі моральні та духовні цінності, патріотизм та порядність. Закликаємо усіх сьогодні і кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Вітання зі святом Останнього дзвоника!

Управління  освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради  та міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вітають зі святом  Останнього дзвоника  учнів, вчителів і батьків.

Відзначати завершення навчального року – це добра традиція, сповнена тепла і вдячності. Це свято об’єднує нас і дарує усмішки, гарний настрій та світлі надії.

Для більшості  школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил. Нехай літо буде радісним, безтурботним, цікавим, сповненим яскравих вражень.

Для випускників цей шкільний дзвінок дійсно  останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливим, насиченим  гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо  впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх мрій.

Глибоко вдячні педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Ваш розум, досвід, надбання залишаються золотою скарбничкою  для  наступних поколінь.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Додаткова освітня послуга - спеціалізована підготовка «Українська мова в професійній діяльності працівників державних установ, осіб місцевого самоврядування та державних службовців»

  УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ
 ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

вул. Бидгощська, 38/1, м.Черкаси, 18003, тел./факс 64-21-78 

web:http://oipopp.ed-sp.net, e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., код ЄДРПОУ 02139133  

14.05.2021  №  282/01-19

Керівникам органів управління освітою 

об’єднаних територіальних громад  

Інформуємо, що програма курсу «Українська мова в професійній діяльності працівників державних установ, осіб місцевого самоврядування та державних службовців» (36 год.; 1,2 кредиту ЄКТС) розроблена:

  • для тих осіб, які не є фахівцями з предмета «Українська мова»;
  • для тих осіб, у яких в додатку до диплома про вищу освіту немає серед переліку предметів української мови;
  • для тих осіб, які до 16 липня 2021 року беруть участь у конкурсі на посаду керівника ЗЗСО.

Просимо звернути увагу, що для інших осіб є тематичні курси підвищення кваліфікації.

Ректор                                                                Наталія ЧЕПУРНА

Назаренко Г.А.

097-819-41-78

На допомогу  батькам.  Дистанційне навчання  - головний виклик сьогодення

 

У цьому навчальному році  усі заклади загальної середньої освіти Монастирищенської громади через важку епідеміологічну ситуацію в регіоні  забезпечували  освітній процес у змішаному форматі з використанням технологій дистанційного навчання. Форс-мажорні обставини змусили педагогів, дітей  і батьків  пристосовуватися до нових, відмінних від звичних форм отримання знань.  Дистанційна освіта не просто увійшла, а увірвалася у наше життя. І в цьому, як виявилося, є свої «плюси» і «мінуси».

   Керуючись нормативними документами Міністерства освіти та науки, інформаційними матеріалами, підготовленими працівниками обласного інституту післядипломної освіти педпрацівників, Центру професійного розвитку педагогічних працівників Монастирищенської міської ради, кожен  заклад загальної середньої освіти  Монастирищенської громади сформував власну систему роботи для забезпечення засвоєння учнями  навчального матеріалу в умовах дистанційного навчання. Така система роботи залежить від створених умов та наявних засобів  в кожному навчальному закладі окремо. Попередньо підсумовуючи 2020-2021 навчальний рік, можна говорити про перші отримані результати.

Детальніше...

Відомі дати додаткової сесії ЗНО-2021

Щороку для осіб, які з поважних причин не мають можливості взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія.

У 2021 році додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 29 червня до 14 липня.

Детальніше...

Учасників ЗНО повідомили про адреси тестування

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив адреси проведення зовнішнього незалежного оцінювання для кожного учасника тестування.

Інформація розміщена на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які зареєстровані для участі у тестуванні.

Детальніше...