Пробне ЗНО: повернення коштів за визначеним механізмом

Станом на 9 січня 2023 року понад 20 тисяч учасників пробного ЗНО подали заяви про повернення залишкових коштів, сплачених за його проведення, значна частина уже отримала кошти, а це понад 4,5 мільйони гривень; 2 тисячі осіб вказали на бажання перерахувати кошти на підтримку Збройних Сил України на суму близько 600 тисяч гривень.

В Українському центрі оцінювання якості освіти звертають увагу на те, що регіональні центри оцінювання якості освіти повертають кошти особам, які були зареєстровані для проходження пробного ЗНО, скористалися спеціальним сервісом на сайті Українського центру оцінювання та подали відповідну заяву. В УЦОЯО застерігають учасників пробного ЗНО: аби убезпечити себе від шахраїв, не повідомляйте даних щодо банківських карт, терміну їхньої дії та CVV-код стороннім особам. Не надавайте особистої інформації телефоном, адже фахівці Українського і регіональних центрів оцінювання якості освіти не звертаються до учасників із такими запитами.

Детальніше...

Готуйтесь до ЗНО/НМТ 2023 року онлайн

Випускники шкіл, які 2023 року складатимуть тести зовнішнього незалежного оцінювання (національного мультитесту) можуть ефективно готуватися до тестування на сайті ЗНО-ОНЛАЙН.

Для комфортної підготовки до іспитів на сайті розміщено майже 500 варіантів тестів з усіх предметів зовнішнього оцінювання за всі роки його проведення.

Послідовне опрацювання завдань дозволить учасникам підвищити свої шанси на успішне складання тестів.

Спосіб виконання тестових завдань на сайті максимально наближений до справжніх умов тестування, а форма надання відповідей аналогічна формі в реальних тестах, що покращує адаптацію до виконання завдань.

Після виконання кожного варіанта тесту користувачі сайту зможуть ознайомитися з правильними відповідями на всі завдання цього тесту.

Детальніше...

Зимовий турнір з міні-футболу "Кубок федерації футболу громади"

8 січня, з нагоди новорічних свят, на базі дитячо-юнацької спортивної школи Монастирищенського спортивного комплексу було проведено зимовий турнір з міні-футболу серед дітей 2013-2014 р.н. "Кубок федерації футболу громади".

За перемогу змагалися чотири команди: «ДЮКФП-Олімп» (Христинівка), «ДЮСШ-Авангард» (Монастирище), «ДЮСШ» (Маньківка), «ДЮСШ-Старт» (Іллінці).

На початку заходу учасників змагань привітав голова федерації футболу громади Олександр Бойко. Олександр Михайлович побажав юним майстрам футболу та гостям турніру миру, дружби та яскравих перемог.

Детальніше...

Українці зможуть безкоштовно практикувати англійську

ENGin пропонує українським дітям та молоді віком 10–35 років безкоштовно практикувати розмовну англійську онлайн.

На учасників чекають щотижневі індивідуальні заняття з іноземним волонтером. Особливо програма орієнтована на підлітків 10–17 років. Для участі потрібен базовий рівень англійської мови, доступ до інтернету для відеочату зі своїм волонтером та можливість приділяти заняттям годину на тиждень.

Детальніше...

Відбувся педагогічний інтенсив для заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи закладів освіти громади

 4 січня 2023 року на базі опорного закладу ЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5» відбувся педагогічний інтенсив для заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи закладів освіти громади.
     Розпочали роботу з вручення дипломів обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників переможцям обласного конкурсу «Медіаосвіта як протидія військовим викликам». Цю приємну місію виконала Ніна Завертана, начальник управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради, яка привітала педагогів з перемогою.

Детальніше...

Підлітків безкоштовно навчать навичкам ХХІ стліття

Мережа Українських Освітніх Хабів запрошує українських учнів 12-17 років взяти участь у проєкті «Уроки для успішного життя».

Серед навичок, яким навчатимуть учнів, будуть:

Цифрова грамотність і безпека в Інтернеті;

Фінансова грамотність і підприємницькі навички;

Профорієнтація і побудова подальшої освіти та кар'єри;

Soft skills (м'які навички) та психологічна стійкість.

Детальніше...