Відбулася атестація педагогічних працівників

3-5 квітня 2023 року у  сесійній залі адміністративного приміщення Монастирищенської міської ради  відбулось засідання атестаційної комісії управління освіти, молоді та спорту. Засідання вела начальник управління, голова атестаційної комісії ІІ рівня Ніна Завертана.

Детальніше...

НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ - 2023

Третього квітня розпочалася реєстрація учнів 11 класів для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті. Управлінням освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради було організовано вебінар, на якому  відповідальна за організацію ЗНО в громаді Інна Костриця ознайомила заступників керівників закладів загальної середньої освіти з особливостями реєстрації учасників НМТ,організації інформаційної кампанії з питань участі в тестуванні та особливостями  цьогорічного вступу до вищих невчальних закладів.

Детальніше...

Всеукраїнський радіодиктант про мінну безпеку пройде на "Українському радіо"

У вівторок, 4 квітня 2023 року, у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, пройде радіодиктант для дітей молодшої та середньої школи з безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами. Диктант звучатиме голосом Пса Патрона із популярного мультфільму.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Міністерство освіти та науки, Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Центр з протимінної діяльності об'єдналися, щоб провести диктант «Спільно до безпеки». Диктант звучатиме на хвилях «Українського радіо». Текст прочитає Михайло Карпань, актор, що озвучує Пса Патрона в однойменному мультфільмі.

Детальніше...

Вступ - 2023: 10 кроків для вступу до закладу вищої освіти у 2023 році

Попри воєнний стан в Україні триває активна підготовка до вступної кампанії у 2023 році. Зокрема, зареєстровано Порядки прийому на навчання для здобуття фахової передвищої та вищої освіти, демонстраційні варіанти тестів уже із семи предметів НМТ доступні на сайті УЦОЯО, а реєстрація для участі у тестуванні розпочнеться 3 квітня. Для допомоги вступникам МОН підготувало головні кроки, які допоможуть стати студентом у 2023 році:

Детальніше...

Щиро вітаємо наших переможців!

    Підходить до завершення 2022-2023 навчальний рік. Попри складнощі та напругу,  освітня галузь нашої громади працювала на повну силу і вже можна підводити перші підсумки.

     У 2022-2023 навчальному році  учні  закладів громади брали активну участь в обласному етапі  Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, в    Міжнародному конкурсі з української мови ім. П.Яцика, спортивних змаганнях  і показали значні успіхи.

Детальніше...

Реєстрація на НМТ: інструкція для випускників

3 квітня розпочнеться реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті.  Триватиме вона до 3 травня.

Український центр оцінювання якості освіти забезпечить її в безпаперовій формі. Аби  створити  персональні кабінети, вступникам потрібно буде скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на нашому вебсайті. Ця функція  активується одночасно з початком реєстрації. 

Детальніше...