День єднання: як заклади освіти Монастирищенської ТГ відзначають нове свято (фоторепортаж)

Детальніше...

Воркшоп "Навчання у 5 класі по-новому в умовах Нової української школи"

За ініціативи начальника управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради Завертаної Ніни Борисівни відбувся воркшоп – інтенсивне обговорення нових модельних програм з навчальних предметів, які стануть основою  нових підручників для учнів 5 класу і будуть впроваджуватися в освітній процес закладів загальної середньої освіти з 2022-2023 навчального року.

Детальніше...

В ДЮСШ відбулися змагання за нагороди чемпіонату Черкаської області з футзалу серед юнаків U-9 (2013-2014 рр.н.) сезону 2021-2022 рр.

Захід зібрав безліч вболівальників – підтримати юних футболістів приїхали рідні та друзі спортсменів, також активно долучилися до вболівальництва мешканці громади.

Позитивний настрій та доброзичливість створювали особисту атмосферу взаємопідтримки, незважаючи на безкомпромісну та запеклу боротьбу.

Змагання в такій віковій категорії дає змогу відчути задоволення від справжніх футбольних баталій, адже юні футболісти грають з особливим захопленням, незважаючи на травми, забиті голи та без жодного відчуття страху перед своїми суперниками.

Детальніше...

Профілактика і попередження правопорушень серед неповнолітніх

Вчора, 3 лютого, працівники управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради, правоохоронних органів та пожежної служби  в Княжекриницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів з учнями закладу та їх батьками  провели  батьківські збори із запобігання діям терористичного характеру.

Увага присутніх була звернута на те, що останнім часом Україною прокотилася хвиля «псевдомінувань» закладів освіти, які надходять саме на замовлення учнів, які є підписниками у месенджері «Telegram».

Детальніше...

Засідання команд психолого-педагогічного супроводу

З 1 січня 2022 року набрали чинності  зміни в законодавстві щодо організації інклюзивного навчання, а саме впровадження в закладах освіти рівнів підтримки відповідно до індивідуальних потреб та можливостей дітей з особливими освітніми потребами.

Тому з 12 січня 2022 року по 31 січня 2022р. фахівці КУ «Монастирищенський  інклюзивно-ресурсний центр» Монастирищенської міської ради Черкаської області взяли участь у засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу в ЗЗСО та ЗДО з метою визначення категорій освітніх труднощів у дітей з особливими освітніми потребами та їх рівнів підтримки в освітньому процесі.

Детальніше...

Вітаємо команду ДЮСШ з яскравою перемогою!

Із 30 січня по 01 лютого в спортивному комплексі Академії футболу і футзалу у с.Білозір’я 6 команд змагалися за нагороди Чемпіонату Черкаської області з футзалу серед юнаків U-17 (2005-2006р.н.) сезону 2021-2022 рр.

Монастирищину представляла команда «ДЮСШ», тренер Олександр Каплун.

Детальніше...