Пам'ятка: як діяти у разі оголошення евакуації

Управління цивільного захисту населення Черкаської ОДА підготувало пам’ятку для населення. У ній пропонують план дій у разі оголошення евакуації.

З пам’яткою можна ознайомитись тут

Вітаємо переможців!

Управління освіти, молоді та спорту щиро вітає переможців та керівників гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості за зайняте І місце в обласному етапі конкурсу-виставки «Український сувенір»:

Марчук Анастасію, вихованку гуртка «Чарівний пензлик» (керівник Дякова Олена Вікторівна);

Ящук Марину, вихованку гуртка «Сувеніри-обереги» (керівник Бондаренко Тетяна Василівна);

Детальніше...

Оголошення

Шановні батьки Монастирищенської громади!

Сектором молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради проводиться прийом попередніх заявок на оздоровлення протягом 2022 року в Міжнародному Дитячому Центрі „ Артек ” м. Київ, Українському Дитячому Центрі „ Молода гвардія ” м. Одеса та в оздоровчих таборах у гірських районах Карпат - «Артек - Прикарпаття» м. Трускавець та «Соколята» м. Хирів Самбірського району терміном 21 день для дітей віком від 7 до 18 років, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки, а саме:

Детальніше...

Вслід за подією

Всеукраїнський громадсько-політичний тижневих "Освіта" № 42-44 опублікував статтю про спільну роботу міжнародного університету розвитку людини "Україна" та освітньої галузі Монастирищенської громади щодо проведення Всеукраїнського форуму «Виховання патріотизму дітей та молоді на героїчних традиціях українського козацтва".

Детальніше...

Освітній хакатон «STEM-технології – найкращий шлях до впровадження концепції Нової укранської школи»

Якщо ми будемо сьогодні вчити дітей так саме, як і вчора,

то ми вкрадемо у них завтрашній день

 Дж.Дьюі

Освітній хакатон «STEM-технології – найкращий шлях  до впровадження концепції Нової укранської школи» вперше відбувся 12 січня в Монастирищенській громаді на базі опорного закладу ЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5». Це знакова подія для освітян Монастирищини, тому що педагоги активно долучилися до створення проектів, заходів, уроків, екскурсій з використанням STEM-технологій,  надзвичайно прогресивного і популярного методу навчання в рамках впровадження НУШ. Проведенню такого заходу передувала масштабна індивідуальна та колективна  робота: організаційні та робочі засідання, консультування, вибір тем, форм  та методів оформлення матеріалів. Керівник педагогічної STEM-cпільноти  Монастирищини консультант КУ «ЦПРПП ММР» Свердлик Н.П. підкреслила значимість STEM- освіти, як прекрасної  можливісті навчити учнів мислити та знаходити необхідну інформацію, вирішувати складні завдання, приймати рішення.

Детальніше...