Відбулася нарада керівників закладів освіти громади

17 грудня під головуванням начальника управління освіти, молоді та спорту Ніни Завертаної, за участі заступника міського голови Зоряни Заворотної, відбулася нарада керівників закладів освіти громади.

На початку зустрічі начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана виконала приємну місію та нагородила дипломом і золотою медаллю опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей» Ерудит» (директор Наталія Стороженко), як кращий заклад з упровадження в освітню діяльність інноваційних проектів, моделей, систем, технологій, методик, що спрямовані на підвищення якості освіти за результатами участі в Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті». Також в рамках цієї виставки Ліцей «Ерудит» був нагороджений дипломом за активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес.

Детальніше...

Проєкт "Ноутбук кожному вчителю"

У межах реалізації національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації  чотири заклади освіти Монастирищенської ТГ – ОЗ «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5», ОЗ «Монастирищенський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2», ОЗ «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. «Монастирищенський «Ліцей «Ерудит» та ОЗ «Цибулівський ЗЗСО І-ІІІ ст.» отримали 93 ноутбуки.  Техніка придбана на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів.

Детальніше...

Розпочався відкритий Чемпіонат області з футзалу серед юнаків 2009-2010 р.н.

11 грудня на базі Монастирищенської дитячо-юнацької спортивної школи відбулося перше коло Чемпіонату Черкаської області західного регіону з футзалу серед юнаківU-13 2009-2010 р. н.

У змаганнях першого кола взяли участь 10 команд: «Олімп» (м. Христинівка), «ДЮСШ» Умань, ФК «Тальне» (м. Тальне), ФК «Старт» (м. Іллінці), «ДЮСШ» Маньківка, «ДЮСШ» Монастирище, «ДЮСШ-3» Умань, «ДЮСШ-2» Умань, «ДЮФШ» (с. Кочубіївка), ФК «Юнісь-Базис» Умань-Кочубіївка.

Детальніше...

В освітніх закладах пройшли заходи до Дня пам'яті жертв голодоморів

Голодомор 1932 – 1933 років – одна з найстрашніших катастроф в історії людства.

Голодомор став національною трагедією і окремою сторінкою в історії українського народу, про яку ми згадуємо з сумом та гіркотою. Україна втратила мільйоніи своїх синів та дочок...

Але й понині - це глибока духовна рана, яка нестерпним болем пронизує серця і душі не лише його очевидців, але сучасне покоління.

Детальніше...

До порядку проведення ЗНО внесли зміни

24 листопада 2021 року, Уряд ухвалив зміни до загального порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Внесення змін до порядку дозволить актуалізувати цей документ, увідповіднити його до нових реалій проведення іспитування, зокрема й в умовах карантину із використанням організаційно-технологічних процесів ЗНО. Також визначено механізм залучення представників закладів до проведення тестування та інших випробувань із використанням організаційно-технологічних процесів ЗНО.

Детальніше...

Вітаємо переможців конкурсу мистецтв "ЗІРКИ МОЄЇ БАТЬКІВЩИНИ"

Управління освіти, молоді та спорту щиро вітає вихованців БДЮТу, учасників Всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «ЗІРКИ МОЄЇ БАТЬКІВЩИНИ»: Германайте Каріну  за зайняте ІІІ місце, Савченко Софію, Прокіпчук Анну,  Івчук Вероніку і Марчук Анастасію за зайняте І місце  та    Прудивус Сабріну за ГРАН-ПРІ конкурсу.

Детальніше...