Вітаємо команду ДЮСШ з яскравою перемогою!

Із 30 січня по 01 лютого в спортивному комплексі Академії футболу і футзалу у с.Білозір’я 6 команд змагалися за нагороди Чемпіонату Черкаської області з футзалу серед юнаків U-17 (2005-2006р.н.) сезону 2021-2022 рр.

Монастирищину представляла команда «ДЮСШ», тренер Олександр Каплун.

Детальніше...

Пісенний конкурс "Кольори світу"

Міжнародний культурний центр "Сяйво" організовує Міжнародний фестиваль мов та культур України, який прооходитеме в режимі онлайн. Фінальний етап заходу заплановано провести 14 травня 2022 року.

В рамках проведення зазначеного фестивалю відбудеться пісенний конкурс "Кольори голосів". Інформація про умови участі в конкурсі розміщено на офіційному сайті фестивалю https://uflc.org.ua/

1 лютого стартує рєстрація на основну сесію ЗНО-2022

Сьогодні розпочнеться та триватиме до 9 березня реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року. Про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Кожен зареєстрований учасник має право за рахунок коштів державного бюджету пройти тести щонайбільше з 5 навчальних предметів, загалом ЗНО відбуватиметься з 13 навчальних предметів.

Детальніше...

ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

Фотозвіт про відзначення Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту у закладах освіти Монастирищенської громади: Опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст.. «Монастирищенська спеціалізована школа №5», Опорному ЗЗСО І-ІІІ ст.. «Ліцей «Ерудит», Опорному закладі «Монастирищенський ЗЗСО І-ІІІ ст.. №2»,  Копіюватському ЗЗСО І-ІІІ ст.,  Шарнопільському ЗЗСО І-ІІІ ст.,  Шабастівській філії  опорного ЗЗСО І-ІІІ ст.. «Ліцей «Ерудит», Летичівській філії опорного ЗЗСО І-ІІІ ст.. «Монастирищенська спеціалізована школа №5».

Детальніше...

Відбувся П’ятий регіональний фестиваль з робототехніки FIRST LEGO League

З метою запровадження наукових розробок, спрямованих на розвиток в учнівської молоді інтересу до науково-технічної творчості, техніки та високих технологій, підготовки підростаючого покоління до життя у високотехнологічному конкурентному світі 22 січня відбувся П'ятий регіональний фестиваль з робототехніки FIRST LEGO League.

У цьому році його учасниками стали понад 250 учнів у складі 16 команд учнів початкової школи та 21 команди учнів середньої та старшої школи закладів загальної середньої освіти області.

Детальніше...

В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Щороку 22 січня святкують День Соборності України. Цього дня у 1919 році на Софійській площі в Києві було проголошено Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Соборність землі України – духовне єднання всіх територій, які історично належали нашому народові, єдність і цілісність загальної території України, недоторканність її кордонів.

Детальніше...