Освітній хакатон «STEM-технології – найкращий шлях до впровадження концепції Нової укранської школи»

Якщо ми будемо сьогодні вчити дітей так саме, як і вчора,

то ми вкрадемо у них завтрашній день

 Дж.Дьюі

Освітній хакатон «STEM-технології – найкращий шлях  до впровадження концепції Нової укранської школи» вперше відбувся 12 січня в Монастирищенській громаді на базі опорного закладу ЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5». Це знакова подія для освітян Монастирищини, тому що педагоги активно долучилися до створення проектів, заходів, уроків, екскурсій з використанням STEM-технологій,  надзвичайно прогресивного і популярного методу навчання в рамках впровадження НУШ. Проведенню такого заходу передувала масштабна індивідуальна та колективна  робота: організаційні та робочі засідання, консультування, вибір тем, форм  та методів оформлення матеріалів. Керівник педагогічної STEM-cпільноти  Монастирищини консультант КУ «ЦПРПП ММР» Свердлик Н.П. підкреслила значимість STEM- освіти, як прекрасної  можливісті навчити учнів мислити та знаходити необхідну інформацію, вирішувати складні завдання, приймати рішення.

Детальніше...

Відбулася спартакіада освітян

12 січня в Монастирищенському спортивному комплексі  відбувся вперше в громаді  І етап щорічної спартакіади працівників закладів освіти.

На урочистому відкритті учасників спартакіади привітали заступник міського голови Зоряна Заворотна, голова міської профспілки працівників освіти Ірина Милова та головний суддя змагань Олександр Каплун.

Учасники заходу демонстрували свою витривалість, швидкість та  влучність у змаганнях з настільного тенісу та  під час гри в шахи, шашки.

Детальніше...

Які новації у ЗНО запровадять у 2022 році - УЦОЯО

Стартувала реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Які новації в тестуванні запровадять у 2022 році розказала заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко в ефірі радіо «Культура».

Детальніше...

5 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у березні.

Завтра, 5 січня 2022 року розпочнеться реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Про це повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Реєстрація на пробне #ЗНО, відбуватиметься на сайтах регіональних  центрів оцінювання якості освіти та триватиме до 22 січня.

Детальніше...

 

Дорогі колеги!

Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради та організація Профспілки працівників освіти і науки України вітають Вас із

Новим Роком та Різдвом Христовим –

найбільш очікуваними та казковими святами, які несуть у кожен дім радість, гарний настрій, надихають на нові звершення!

Хай кожна хвилина вашого життя у новому році повниться щастям і яскравими враженнями.

Благополуччя і достатку вашим домівкам, щирості у взаєминах із близькими, миру та злагоди!

Веселих вам свят і невичерпного натхнення!

З Новим роком!

У Черкасах відбулося свято для соціально незахищених дітей

Новорічно-різдвяні свята наповнені радістю, веселощами й надією. Вони завжди будуть для нас незабутніми, адже народні звичаї розкривають повноту духовних надбань, глибину розуміння давніх переказів. На ці свята заведено робити подарунки всій родині, особливо дітям.

Детальніше...