До порядку проведення ЗНО внесли зміни

24 листопада 2021 року, Уряд ухвалив зміни до загального порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Внесення змін до порядку дозволить актуалізувати цей документ, увідповіднити його до нових реалій проведення іспитування, зокрема й в умовах карантину із використанням організаційно-технологічних процесів ЗНО. Також визначено механізм залучення представників закладів до проведення тестування та інших випробувань із використанням організаційно-технологічних процесів ЗНО.

Детальніше...

Вітаємо переможців конкурсу мистецтв "ЗІРКИ МОЄЇ БАТЬКІВЩИНИ"

Управління освіти, молоді та спорту щиро вітає вихованців БДЮТу, учасників Всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «ЗІРКИ МОЄЇ БАТЬКІВЩИНИ»: Германайте Каріну  за зайняте ІІІ місце, Савченко Софію, Прокіпчук Анну,  Івчук Вероніку і Марчук Анастасію за зайняте І місце  та    Прудивус Сабріну за ГРАН-ПРІ конкурсу.

Детальніше...

ІІІ Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників, педагогічних працівників закладів освіти

III Міжнародну програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Нобелівський Курс: Нові Знання, Ідеї, Досвід, Цінності, Компетентності“(в додатку).

В Програмі беруть участь понад 100 Нобелівських лауреатів з фізики і математики, хімії, біології, медицини та фізіології, економіки, літератури та в галузі боротьби за мир. Вона фінансується за рахунок міжнародного гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Детальніше...

ХХІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури  9 листопада, в День української писемності та мови,  з 10-ої  до 11-ї години Українським радіо проводився ХХІ  Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.

Щороку в цей день українці зі всього світу беруть участь у Всеукраїнському диктанті національної єдності, щоб відчути причетність до спільноти однодумців, зробити внесок у популяризацію рідної мови та перевірити власну грамотність. Учні та вчителі усіх закладів освіти нашої громади активно долучилися до написання радіодиктанту. 

Детальніше...

Вітаємо переможницю конкурсу "Тріум - Fest"

Управління освіти, молоді та спорту щиро вітає вихованку естрадного гуртка, солістку гурту «Цукерки» БДЮТ Швець Анну, яка стала Лауреатом І ступеня у фестиваль-конкурсі «Тріумф – Fest» в номінації «Естрадний спів».

Керівник Ігор Григораш.

Бажаємо нових творчих злетів!

Сьогодні, 3 листопада, начальник управління освіти, молоді та спору Ніна Завертана взяла участь у  першому засіданні  робочої групи з формування календарного плану заходів з патріотичного виховання на 2022 рік, яке відбулося під головуванням заступника міського голови Зоряни Заворотної. Під час засідання робоча група розглянула та обговорила пропозиції щодо здійснення патріотичного виховання молоді в громаді, які ввійдуть до плану заходів з патріотичного виховання на наступний рік.

Сьогодні, 3 листопада, начальник управління освіти, молоді та спору Ніна Завертана взяла участь у  першому засіданні  робочої групи з формування календарного плану заходів з патріотичного виховання на 2022 рік, яке відбулося під головуванням заступника міського голови Зоряни Заворотної.

Під час засідання робоча група розглянула та обговорила пропозиції щодо здійснення патріотичного виховання молоді в громаді, які ввійдуть до плану заходів з патріотичного виховання на наступний рік.