Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад

30 липня  2021 року  в Управлінні освіти, молоді та спорту  було  проведено конкурси на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування.

Конкурсний відбір було проведено   відповідно до вимог, визначених Порядком проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування.  

Детальніше...

30 липня - Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

30 липня у світі відзначають Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. За оцінками Міжнародної організації з міграції, починаючи з 1991 року від торгівлі людьми постраждали понад 260 000 українців. З них майже 50 000 зазнали експлуатації  протягом останніх трьохроків.

Торгівля людьми не визнає кордонів? не зважає на відмінності між розвинутими державами і державами, що розвиваються. Вона легко адаптується як до бідності, так і до розкоші, є актуальною майже для всіх народів. Отже боротьба із цим злочином порушенням прав людини в сучасному світі вимагає об’єднання зусиль міжнародної спільноти та громадськості кожної країни.

Враховуючи вищенаведене, просимо Вас переглянути відеоролик за посиланням: https://youtu.be/Kj3qKrgKMiw?list=LL

Оздоровчо-краєзнавча екскурсія на Закарпаття

Оздоровлення в літній період важливо  організувати не тільки дітям , а й дорослим для так званого перезавантаження та поповнення емоційно- фізичних сил.

Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради спільно з профспілкою працівників освіти громади організували  оздоровчо-екскурсійну поїздку на Закарпаття  для працівників управління та керівників закладів  освіти.  

Детальніше...

Увага!

З 1 серпня на місяць заклади дошкільної освіти  призупиняють свою роботу у зв’язку з плановими ремонтами.

Окрім:

  • Цибулівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Берізка» загального розвитку Монастирищенської міської ради Черкаської бласті;
  • Леськівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Калинка» загального розвитку Монастирищенської міської ради Черкаської бласті;
  • Долинківського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Вишенька» загального розвитку Монастирищенської міської ради Черкаської бласті;
  • Халаїдівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» загального розвитку Монастирищенської міської ради Черкаської бласті;
  • Летичівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Малятко» загального розвитку Монастирищенської міської ради Черкаської бласті;
  • Дошкільного навчального закладу (дитячий садок) «Чебурашка» Монастирищенської міської ради Черкаської бласті.
Здорові діти - це наше майбутнє!

Літо – це пора відпочинку та оздоровлення,  отримання нових вражень,  емоцій та знайомств. Тому саме в цей період  батьки прагнуть  оздоровити  своїх  дітей. Особлива увага  приділяється  оздоровленню  соціально незахищених категорій дітей.

Детальніше...

НАСТУПНОГО РОКУ ВИПУСКНИКИ ШКІЛ СКЛАДАТИМУТЬ ДПА У ФОРМІ ЗНО З 4 ПРЕДМЕТІВ

У 2022 році випускники складатимуть обов’язкове ДПА у формі ЗНО з української мови, математики, історії України або іноземної мови та ще з одного предмету на вибір.

Про це заявив директор Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко в інтерв’ю виданню ZN.ua.

Детальніше...