Вітання з Днем вихователя і всіx дошкільних працівників!

Шановні вихователі та

працівники закладів дошкільної освіти!

Управління  освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради  та міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вітають Вас із професійним святом – Днем вихователя та всіх дошкільних працівників!

Безперечно, дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я. 

Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від професіоналізму, мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Детальніше...

Свято Першого дзвоника в Попуднянському ЗЗСО!

Сьогодні відбулась довгоочікувана та радісна подія – Свято першого дзвоника, яке ознаменувалось відкриттям Попуднянської філії.

На День знань до Попуднянської філії завітали  начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана, начальник відділу освіти Руслан Терещук, настоятель місцевого храму Отець Сергій та помічники міського голови Петро Орендарчук (с. Попудня), Анатолій Руденко (с. Бачкурине) і Леонід Басовський (с. Сарни).

Детальніше...

1 veresny

Серпневий форум педагогічних працівників

Сьогодні відбувся серпневий форум освітян Монастирищенської громади. Зустріч вперше відбулася в незвичному форматі. Усі учасники форуму стали свідками практичного впровадження освітніх реформ.

Детальніше...

ЗАХИСТИ СВОЄ ЖИТТЯ!

Залишається 5 днів до початку навчального року, який ми маємо розпочати безпечно. Пріоритетним завданням управління освіти, молоді та спорту, керівників закладів освіти громади є процес вакцинації працівників, що дасть змогу здійснювати освітній процес в очному форматі. 

Детальніше...

Оголошення

Запрошуємо студентів і абітурієнтів Монастирищенської ТГ взяти участь у соціальній програмі Scholarship.
Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ. 

Детальніше...