Здорові діти - це наше майбутнє!

Літо – це пора відпочинку та оздоровлення,  отримання нових вражень,  емоцій та знайомств. Тому саме в цей період  батьки прагнуть  оздоровити  своїх  дітей. Особлива увага  приділяється  оздоровленню  соціально незахищених категорій дітей.

Детальніше...

НАСТУПНОГО РОКУ ВИПУСКНИКИ ШКІЛ СКЛАДАТИМУТЬ ДПА У ФОРМІ ЗНО З 4 ПРЕДМЕТІВ

У 2022 році випускники складатимуть обов’язкове ДПА у формі ЗНО з української мови, математики, історії України або іноземної мови та ще з одного предмету на вибір.

Про це заявив директор Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко в інтерв’ю виданню ZN.ua.

Детальніше...

Урочисте відкриття дитячого військово-патріотичного табору "Гарт"

1 липня на території ТОВ "ДОЛЦ "Юність" відбулося відкриття табірної зміни у військово-патріотичному вишкільному таборі "Гарт". Учасниками таборування є близько 40 школярів, які розділилися на три загони – «Козачата», «Соколята» та «Патріоти». Діти перебуватимуть у таборі з 01 до 10 липня.

Детальніше...

В Україні стартує основний етап вступної кампанії 2021

В Україні розпочинається прийом заяв та документів від вступників ПІСЛЯ 9 КЛАСУ до закладів фахової передвищої освіти за денною формою здобуття освіти. Остання дата – 13 липня, прийом заяв закінчується о 18:00.

Додатковий прийом документів для здобуття фахової передвищої освіти виключно за кошти фізичних або юридичних осіб заклад освіти визначає своїми Правилами прийому за умови додаткового зарахування не пізніше 31 серпня.

Детальніше...

Відбувся турнір з міні-футболу

Вчора, 28 червня, на  міні-футбольному полі стадіону   «Авангард» з нагоди Дня Конституції України та з метою пропагування здорового способу життя, заохочень до занять спортом дітей та молоді за сприяння міського голови Олександра Тищенка відбувся турнір з міні-футболу серед команд вікової категорії 2011-2012 р.н.

Детальніше...

29 черня розпочинається додаткова сесія ЗНО-2021

29 червня розпочинається додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Сесія триватиме до 14 липня, під час її проведення зареєстровані учасники тестування матимуть можливість скласти тести з певних навчальних предметів.

Участь у додатковій сесії ЗНО братимуть учасники основної сесії, які з об'єктивних причин не взяли участі в тестуванні, а також особи, які брали участь в антитерористичній операції, проживають на тимчасово окупованій території або перебувають в установах виконання покарань.

Детальніше...