Участь у семінарі щодо рефоми системи шкільного харчування

Вчора, 21 жовтня,  начальник відділу освіти  Монастирищенської ТГ Руслан Терещук приєднався до заходу «Здорове харчування дітей зараз – здорова нація у майбутньому». Зустріч відбулась за підтримки Національної асоціації громадського харчування у рамках Програми візиту громад Черкаської області до Дніпровського району міста Києва.

Детальніше...

Міністерство цифрової трансформації у партнерстві з громадською організацією «МІНЗМІН» опублікували корисні матеріали для батьків і вчителів щодо приватності дітей в Інтернеті.

Уроки для школярів «Моя приватність»

Це урок для учнів 1-4 класу, щоб навчити дітей розпізнавати приватну інформацію в Інтернеті, урок для учнів 5-8 класу про ризики після розголошення персональної інформації та наслідки публікації фотографій та персональної інформації в соцмережах, а також урок для учнів 9-11 класу про те, де можна залишати приватну інформацію у соцмережах.

Детальніше...

ПЕРЕБУВАННЯ НА КУРСАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ БУДЕ МОЖЛИВИМ ЗА УМОВИ НАЯВНОСТІ ДОКУМЕНТА, ЩО ПІДТВЕРДЖУЄ ОТРИМАННЯ ВАКЦИНАЦІЇ

Адміністрація Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників  інформує, що відповідно до вимог наказу МОЗ України № 2153 від 04 жовтня 2021 року «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07 жовтня 2021 року за № 1306/36928, з метою забезпечення епідемічного благополуччя населення, попередження інфекцій, керованих засобами специфічної профілактики, з 08 листопада 2021 року перебування на курсах підвищення кваліфікації та проживання слухачів у гуртожитку готельного типу «Мрія», що підпорядковується інституту, буде можливим за умови наявності документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини чи міжнародного, внутрішнього COVID – сертифіката України, виданого відповідно до Порядку, затвердженого Постановою КМУ № 677 від 29.06.2021,  що підтверджує вакцинацію від COVID-19 (за винятком тих осіб, що мають підтверджені медичні протипоказання).

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

14 жовтня Україна відзначає три славетних свята –  День захисника та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших козаків.

Щиро вітаємо Вас з цим славетним святом - святом сили, мужності, доблесті і честі. 

Неоціненні ті мужність, героїзм та самовідданість захисників та захисниць, які боронять незалежність України, стоять на варті суверенітету і непорушності кордонів держави. Ці люди зміцнюють нашу віру в мирне майбутнє країни, наповнюють серця українців невичерпною гордістю за неї та надихають жити, творити, працювати на її благо.

Детальніше...

Для участі в конкурсі «Учитель року – 2022» з 11 до 31 жовтня буде відкрито реєстрацію педагогів за покликанням.

«26 років поспіль країна відзначає найкращих своїх педагогів, якими ми пишаємося та захоплюємося. Цього року конкурс “Учитель року” було трансформовано для того, щоб ще більше підвищити престижність педагогічних професій і надалі всебічно підтримувати наших вчителів. Переможцями і лауреатами цьогорічного конкурсу стали 12 найкращих вчителів країни, яких особисто вітав Президент України Володимир Зеленський», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Детальніше...

Привітання з Днем працівника освіти!

Шановні колеги!

Управління  освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради  та міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вітають Вас із професійним святом – Днем працівника освіти!

Ми щиро вдячні вам за вашу натхненну працю, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Від усього серця бажаємо кожному міцного здоров’я на довгі літа, благополуччя, щастя, миру, любові та злагоди.

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

Зі святом!