Вітання з Днем рацівниів пзашкільної освіти

25 вересня відзначають своє професійне свято працівники позашкільної освіти. 

Позашкілля  надає змогу своїм вихованцям розвивати здібності й таланти у сфері освіти, науки, культури, спорту, технічної творчості. Ми пишаємося тим, що в нас  є унікальна система позашкільної освіти для дітей та шкільної молоді громади. 

Шановні педагоги-позашкільники! Кожен з вас має свій особливий талант, який заохочує дітей до творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку. Ваша відданість професії, душевна щедрість, чуйні серця - благодатні джерела успішної реалізації талантів наших дітей.

Детальніше...

Вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Шановні  ветерани спорту і тренери ДЮСШ, вчителі фізичної культури закладів освіти, спортсмени, усі активісти та шанувальники спорту!

Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради та міська організація Профспілки працівників освіти і науки України щиро вітаю Вас із Днем фізичної культури та спорту – святом прославлених спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя!

Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, особистого щастя,  великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог!

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради та міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вітають педагогічних працівників,учнів та їхніх батьків закладів освіти громади зі святом першого дзвоника – Днем знань!

Детальніше...

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Вітаємо з Днем Української Державності!

Це свято в Україні відзначається вдруге  і пов’язане з утвердженням понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва, столиці Київської Русі й сучасної України. Ми відзначаємо його сьогодні, 28 липня ― у день хрещення Київської Русі й розуміємо, що Українській державності не 30, а понад тисяча років. І ніхто не зможе забрати у нас те, за що боролися і віками будували тисячі поколінь українців.

Детальніше...

Що означають статуси заяв на вступ: пояснення МОН

 Статус заяви відображатиметься після того, як абітурієнт подасть її через електронний кабінет. Це дозволить простежити, на якому етапі його/її заява зараз.

Про це докладно розповіли у МОН.

Статус «Зареєстровано в ЄДЕБО» — заява подана успішно.

Статус «Потребує уточнення вступником» — конкретний ЗВО потребує додаткових даних до заяви – вони відображені у коментарях до статусу.

Детальніше...

Вітаємо 200-бальників з НМТ!

Завершилась основна сесія національного мультипредметного тесту. 5 випускників Монастирищенської громади  стали 200-бальниками!

Найвищий бал з математики отримали випускники опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Ліцей «Ерудит» Завгородній Олександр та Фарига Олексій   (вчитель Бучківська Катерина Панасівна)

Детальніше...