Екскурсія вихованців табору "Веселка" у Жашківський кінно-спортивний комплекс

8 та 9 червня вихованці оздоровчого табору з цілодобовим перебуванням «Веселка» для пільгових категорій дітей побували на захоплюючій екскурсії  в Жашківському кінно-спортивному комплексі, який спеціалізується на  розведенні, вирощуванні та тренінгу  коней.  

Детальніше...

ПРИВІТАННЯ З ОСТАННІМ ДЗВОНИКОМ 2023

Шановні педагоги та батьки, дорогі учні !

Управління  освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради  та міська організація Профспілки працівників освіти і науки України від щирого серця вітають  вас зі святом Останнього дзвоника. Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису Монастирищини. Через війну та усілякі випробування, що створював ворог цей рік був складним.  Але головне, що ми усі вистояли — навчалися, працювали і кожний своєю працею наближає перемогу.

Детальніше...

Відбулася нарада закладів освіти

Сьогодні під керівництвом начальника управління освіти, молоді та спорту Ніни Завертаної відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Монастирищенської громади.

Детальніше...

Запрошення на НМТ будуть розіслані 25-26 травня

 Учасники національного мультипредметного тесту, які проходитимуть тестування під час основної сесії НМТ, отримають запрошення за 10 днів до початку сесії.

Про це під час спілкування з вступниками повідомила директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко.

За її словами, запрошення можна буде отримати 25-26 травня через власний персональний кабінет учасника тестування.

У запрошенні буде вказана точна дата проходження тестування і адреса екзаменаційного центру, де учасник братиме участь у НМТ.

Основна сесія тестування відбудеться у період з 5 до 23 червня.

Офіційні результати НМТ учасники тестування дізнаються до 28 червня у своєму персональному кабінеті.

Джерело: Освіта.ua

У Монастирищенській громаді для школярів провели вишкіл зі стрільби з автомата

11-12 травня в Монастирищенській громаді проходив завершальний етап навчально-польових зборів серед старшокласників.

Захід організовано в рамках викладання предмета «Захист України» у частині проведення практичних стрільб з автомата Калашникова бойовими набоями.

Детальніше...

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ОБЛАСНОЇ ВИСТАВКИ-КОНКУРСУ "НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА ЧЕРКАЩИНИ"

З метою вивчення та популяризації досвіду кращих педагогів Черкащини з 11.04.2023 по 13.04.2023 Черкаським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників в дистанційному форматі було проведено обласну виставку-конкурс “Нова українська школа Черкащини”.

Від Монастирищенської громади на виставку було представлено 18 робіт, з яких 10 робіт відзначено Дипломами та занесено до каталогу передового педагогічного досвіду Черкащини.

Детальніше...