Відомий вчений Юрій Крак нагородив іменною відзнакою кращих математиків Монастирищини

Сьогодні, 12 січня, відбулося вручення учням Монастирищенської громади Почесної іменної відзнаки «Кращий математик року», започаткованої нашим земляком, уродженцем Коритні, відомим в Україні та за кордоном вченим в галузях інформатики, штучного інтелекту, математичного моделювання, робототехніки, інформаційних технологій та систем на основі людиноорієнтованої інформації Юрієм Васильовичем Краком.

Детальніше...

Грант на навчання

У цей тяжкий, нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання.

Давайте об єднаймося! Нехай кожен зробить свій вклад для побудови гідного майбутнього України.   

Запрошуємо студентів та абітурієнтів Житомирської області взяти участь у соціальній програмі Scholarship. 

Адже майбутнє нашої країни не тільки в руках наших відважних військових, а й у ваших! 

Детальніше...

Привітання з Різдвом Христовим Новим 2024 роком!

Шановні  колеги!

Прийміть найщиріші вітання з Різдвом Христовим та Новим роком!

Нехай це Різдво принесе нам те, про що мріє кожен українець – мир і повернення додому всіх наших захисників.

Бажаємо Вам щасливо перейти у новий 2024 рік, провести різдвяний час з найближчими при доброму здоров’ї,  в  спокої і любові.

Детальніше...

Відбулася чергова нарада керівників закладів освіти

20 грудня в малій сесійній залі Будинку рад  відбулася чергова нарада керівників закладів освіти.

На нараді розглянуто актуальні питання роботи освітньої галузі. Зокрема, затверджено план роботи управління освіти, молоді та спорту на 2024 рік.

Розглянуто ефективне використання сайтів закладів освіти як складової інформаційного простору закладів освіти.

Детальніше...

Відбулось засідання ради Профспілки працівників освіти Монастирищенської громади

Сьогодні, 22 листопада 2023 року, в залі будинку рад під керівництвом голови міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Ірини Милової відбулось засідання ради  Монастирищенської  міської організації Профспілки працівників освіти і науки  України, у якій взяли участь начальник управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради Ніна Завертана та психолог  Монастирищенського управління Уманської філії  Черкаського обласного  центру зайнятості Олеся Борець.

Детальніше...

Відбулася нарада  заступників директорів з НВР

Заступники директорів ЗЗСО з навчально-виховної роботи обговорили питання якості освітнього процесу та організації роботи по подоланню освітніх втрат  за  круглим столом, проведеним працівниками комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 15 листопада 2023 року.

Зустріч розпочала начальник  управління освіти, молоді та спорту Завертана Ніна Борисівна, яка закцентувала увагу на створенні безпечних умов  у закладах освіти громади з метою отримання учасниками освітнього процесу якісної освіти.

Детальніше...