Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Щорічно в жовтні місяці у закладах загальної середньої освіти громади проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. У 2023 році цей захід відбувся під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!» з метою розкриття учня-читача, патріота України, сприяння реалізації основних пріоритетів Нової української школи, популяризації книгочитання.  Бібліотекарі закладів освіти спільно із класними керівниками провели літературні  вікторини,  виховні години, бібліотечні уроки, конференції, екскурсії, презентації книжкових видань. Для учнів та батьків було презентовано відеопроекти, репортажі про шкільну бібліотеку, виставки-конкурси малюнків, стінгазети.

Детальніше...

РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПІД ЧАС ОСІННІХ КАНІКУЛ. ІІІ Зміцнення матеріально-технічної бази

ІІІ. Поліпшення матеріально-технічної бази.

Продовжуються заходи щодо поліпшення матеріально-технічної бази  закладів освіти Монастирищенської громади.

У Сатанівському ліцеї для вчасного початку опалювального сезону було здійснено заміну частини димоходу, довжиною 6,5  метрів.

Детальніше...

РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПІД ЧАС ОСІННІХ КАНІКУЛ

ІІ. Проведення профорієнтаційної роботи

Своєчасна профорієнтаційна робота під час освітнього процесу сприяє професійній самоідентифікації здобувачів освіти, здійсненню самостійного та усвідомленого вибору майбутньої професії з урахуванням уподобань, здібностей, індивідуальних особливостей та запиту ринку праці задля безперешкодного інтегрування в майбутню професію.

Детальніше...

 Робота закладів освіти під час осінніх канікул

І змістовне дозвілля учнів

Осінні канікули – це пора, на яку очікує кожен школяр, адже це довгоочікувана можливість відпочити від навчання, пізнати щось нове та цікаве. Тож, під час канікул учні ліцею «Успіх» та Монастирищенського ліцею №2 разом зі своїми наставниками мали змогу відвідати творчу майстерню «Садиба Остапа» у селі Княжа Криниця й взяти участь у майстер-класі з гончарства. Адже, гончарство – це спосіб познайомитись з традиційним ремеслом своїх предків, поринути в романтичну пригоду та створити щось дійсно цінне власними руками.

Детальніше...

XXIII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Запрошуємо учнів, педагогів, усіх учасників освітнього процесу закладів загальної середньої освіти 27 жовтня об 11.00 доєднатися до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, який буде проходити у День української писемності та мови, який, згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського, відтепер відзначатиметься саме цього дня.

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури 27 жовтня з 11-ї до 12-ї години Українське радіо проводить XXIII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.

Детальніше...

Педагоги громади пройшли навчальний курс "Психосоціальна підтримка ментального здоров'я та благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики"

Педагоги громади  пройшли  навчальний курс «Психосоціальна підтримка ментального здоров’я та благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики».

Детальніше...