Відбулося засідання колегії

23 лютого під головуванням начальника управління освіти, молоді та спорту Ніни Завертаної  відбулося засідання колегії.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв.

Перед початком  колегії  т.в.о  начальника 4 відділу Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Олег Захаренко розповів про організацію та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Детальніше...

На базі ліцею «Успіх» відбувся методичний івент для вчителів 2-3 класів «Професійний розвиток вчителя: вимога часу чи можливість професійного становлення»

В основу професійного розвитку вчителя покладено усвідомлення всіх перетворень в освіті як природної потреби постійно підвищувати свою квалі-фікацію, формувати та розвивати професійний світогляд і педагогічну свідомість.

14 лютого 2024 року на базі ліцею «Успіх» відбувся методичний івент для вчителів 2-3 класів «Професійний розвиток вчителя: вимога часу чи можливість професійного становлення». Досвідчені вчителі-методисти ліцею « Успіх», керівники педагогогічних спільнот 2 і 3 класів Ревенко Людмила Вікторівна та Рябоконь Тетяна Миколаївна, вчитель-методист Лугова Олена Нифонівна поділилися досвідом своєї роботи. Вони гордість нашої громади, так як двічі двічі успішно пройшли сертифікацію вчителів початкових класів. 

Детальніше...

Відбувся психологічний воркшоп для працівників психологічної  служби на тему: «Соціально-психологічна та емоційна підтримка учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану»

У час війни турбуватися про ментальне здоров'я дітей варто не тільки батькам, а й педагогам.

Школа – це місце, де поза домом діти проводять найбільше часу. Та й із вчителями спілкуються іноді частіше, ніж із батьками, саме тому навчальний заклад повинен стати місцем, де про психічне здоров’я не бояться говорити. Вчать дітей дбати не тільки про своє тіло та довкілля, а і про добробут та психіку. Ментальне здоров'я має зайняти окрему позицію в системі шкільних цінностей.

Детальніше...

Відбулася зустріч Лідерів місцевих осередків Ліги старшокласників Монастирищини

Сьогодні в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості Монастирищенської міської ради відбулася зустріч Лідерів місцевих осередків Ліги старшокласників Монастирищини з координатором програми ментального здоров'я в громаді Олесею Борець.

Детальніше...

Відбувся міський етап конкурсу-захисту робіт Малої академії наук

Про історію встановлення української дипломатії, вплив рішень Ярослава Мудрого на розвитокнашої державності і посилення зв'язків з європейськими країнамиучасники конкурсу захисту робіт Малої академії наук змогли дізнатися під час проведення міського етапу цих інтелектуальних змагань  на базі ліцею "Ерудит" 17 січня 2024 року.

Детальніше...

Онлайн-платформи для ветеранів та їхніх рідних