Вперше відбулася виставка проєктів «Школа STREАМ-2024»

Сьогодні вперше в Монастирищенській громаді відбулася виставка-презентація «Школа STREАМ-2024», яка спрямована на впровадження технологій створення і практичного застосування STREAМ-проєктів в освітньому процесі. Мета виставки – посилення STREAМ-освіти, яка інтегрує природничі науки, технології, інженерію, мистецтво та математику для розвитку навичок та формування компетентностей учнів, рівень яких визначає в майбутньому конкурентну спроможність кожної дитини на сучасному ринку праці.

Детальніше...

Продовжуємо працювати над реформуванням системи харчування в закладах освіти громади

На базі ліцею «Успіх» з метою вдосконалення знань осіб, залучених до організації харчування в закладах освіти Монастирищенської громади, з урахуванням обласної програми «Реформування системи шкільного харчування на період до 2029 року» відбувся навчальний семінар щодо впровадження системи харчування НАССР.

Детальніше...

Монастирищанка Катерина Гурин – призерка IV Всеукраїнського етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Учениця 9 класу ліцею «Успіх» Монастирищенської міської ради Катерина Гурин, у складі  команди Черкаської області у  фінальному  етапі  XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської  та студентської молоді імені Тараса Шевченка зайняла призове ІІІ місце та нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Детальніше...

У Будинку дитячої та юнацької творчості провели родинне свято: "Зоряна година творчої родини"

Сім’я – найцінніше, що можна мати у житті. Адже саме в сім’ї дитина робить свої перші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свою родину, землю, країну, берегти пам’ять свого роду, від тата та неньки черпає сили і віри та з їх підтримкою розправляє свої крила і здіймається до мрій.

Детальніше...

Відбулися змагання з футзалу урамках проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

Сьогодні на базі Монастирищенської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися змагання з футзалу ІІ (територіального) етапу наймасштабніших учнівських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це чудовий шанс для юних спортсменів продемонструвати свої вміння, загартувати характер та здобути новий досвід.

За можливість зіграти у третьому (районному) етапі змагались 6 футбольних команд закладів освіти громади – Сатанівського ліцею, Цибулівського ліцею, ліцеїв «Успіх», «Ерудит», «Обдарованість» та ліцею №2.

Детальніше...

Вітаємо тенісистів ДЮСШ з високими нагородами у чемпіонаті України

З 6 по 10 березня в академії настільного тенісу Львівської області відбувся чемпіонат України з настільного тенісу серед мінікадетів. Цей чемпіонат зібрав усіх найсильніших спортсменів збірних областей України.

Нашу область представляли двоє вихованців Монастирищенської ДЮСШ: Арсеній Галай, Олександр Мазур  та спортсмени тенісного клубу, "Тайфун'' Умань  Андрій та  Дмитро Аркуша.

Детальніше...